Over mij & BasisBabyBox

Hallo, ik ben Elly!

Hallo, leuk dat je wilt weten wie ik ben! Mijn naam is Elly en ik werk nu ruim 40 jaar met veel enthousiasme in de kraamzorg, binnen deze zorg heb ik vele functies gehad, momenteel verzorg ik de intakes en werk ik in de gezinnen.

Door de jaren heen is er erg veel veranderd in deze branche, vooral de laatste jaren heeft de computer een grote invloed gehad op ons leven. We zijn erg druk met ons werk, familie, sport en ons sociale leven en nu word jij binnenkort ouder van je baby in deze drukke maatschappij en hierbij wil ik je heel graag helpen. Via deze site is het mogelijk om een basispakket te bestellen om jou een zoektocht te besparen langs alle winkels.

40 jaar ervaring

Doordat ik 40 jaar werkzaam ben in de kraamzorg weet ik nagenoeg precies wat je als basis nodig hebt voor de verzorging van je baby.

Pakketten

Het basispakket is uit te breiden met meerdere pakketten. Natuurlijk zijn de pakketten ook zonder het basispakket te bestellen. De pakketten zijn met veel zorg samengesteld en ingepakt en worden keurig verzonden via Post.nl.

TOP