Beddengoed wieg

Als je op zoek bent naar beddengoed voor de wieg van je baby, dan zit je goed bij BasisBabyBox! Doordat ik ruim 40 jaar ervaring heb ik de kraamzorg, weet ik precies wat baby en moeder nodig hebben. Daarom vind je op mijn website zowel een pakket vol met beddengoed voor de wieg als losse producten. Er is dus voor ieder wat wils!

✔ Speciaal samengestelde pakketten
✔ Juiste prijs-kwaliteitsverhouding
✔ Maat 44 en maat 50 tot en met 68

Het mooiste beddengoed voor in de wieg vind je hier

Het is fijn als je baby kan slapen in een wieg die prachtig is opgemaakt met mooi beddengoed. Op de website vind je daarom hoeslakens, lakens en dekens en nog veel meer om jouw baby heerlijk te laten slapen. Koop je liever het beddengoed voor de wieg als pakket? Dan bied ik een box aan waarin je alles vindt om de wieg op te maken. Je hebt hierbij de keuze uit een box speciaal voor jongens, voor meisjes of juist universeel. Ook dit pakket bestel je eenvoudig online.

Bestel het mooiste beddengoed

Wil je mooi beddengoed voor in de wieg bestellen? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod aan producten of bestel het beddengoedpakket. Wist je dat je bij mij – naast beddengoed – ook terecht kunt voor allerlei andere babyspullen voor de uitzet? Bekijk het uitgebreide aanbod aan kledingverzorgingsproducten en nog veel meer. Heb je vragen over de producten? Neem dan gerust eens contact met mij op door te bellen naar +31 6 50530528 of door een e-mail te sturen naar info@basisbabybox.nl.

Voor de uitzet van je baby vindt je bij BasisBabyBox de leukste babyspullen!

Bezoek de winkel

TOP