Mooi beddengoed voor in het ledikant

In het assortiment vind je het mooiste beddengoed voor in het ledikant. Doordat ik al ruim 40 jaar met veel plezier in de kraamzorg werk, weet ik precies in wat voor soort beddengoed jouw baby comfortabel slaapt. Daarnaast weet ik ook dat ouders het leuk vinden om het ledikant van hun kindje op te maken met leuk beddengoed. Hierdoor heb ik een uniek assortiment aan prachtige producten samengesteld!

✔ Speciaal samengestelde pakketten
✔ Juiste prijs-kwaliteitsverhouding
✔ Maat 44 en maat 50 tot en met 68

Beddengoed voor het ledikant van jouw jongetje of meisje

Natuurlijk vind je als kersverse ouder het belangrijk dat het ledikant van je baby is opgemaakt met mooi en comfortabel beddengoed. Daarom kun je op mijn website terecht voor het aanschaffen van diverse soorten beddengoed voor in een ledikant. We hebben producten voor jongens, voor meisjes of juist universele producten. Zo vind je altijd waar je naar op zoek bent!

Vooraf samengestelde pakketten

Je kunt bij mij niet alleen terecht voor het aanschaffen van los beddengoed; ik heb namelijk ook een prachtig pakket samengesteld waarin je diverse producten vindt. Dit pakket bestaat uit hoeslakens, dekens, lakens en moltons. Ook hierbij kun je kiezen voor een pakket speciaal voor jongens, speciaal voor meisjes of juist universeel.

Maak een keuze uit ons uitgebreide aanbod

Maak een keuze uit het uitgebreide aanbod op mijn website! Ik bied niet alleen beddengoed voor in het ledikant aan; je vindt ook kleding van diverse merken, zoals Zero2Three. Ook hebben wij allerlei andere leuke babyspulletjes te koop. Wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op door te bellen naar +31 6 50530528 of door een e-mail te sturen naar info@basisbabybox.nl.

Voor de uitzet van je baby vindt je bij BasisBabyBox de leukste babyspullen!

Bezoek de winkel

TOP